Amanida de xampinyons, maduixes, formatge idiazábal i espinacs. |
Tártar de salmó, pipes de carabassa i mango. |
Carpaccio de presa ibèrica amb chimichurry de vermut, idiazábal i meló. |
Burrata amb fum de romaní, compota de tomàquets cherry i müesli |
Ceviche de vieires amb alvocat i caviar de fruita de la passió. |
Mini hamburguesa de vedella, amb foié a la planxa i ou de guatlla. Patates braves. Steak tartar picant amb ceba cruixent i escates de vi negre. Morcilla Wagyu de Burgos amb pebrots del padró. |
Carpaccio de pinya amb gelat de coco. |
Tatín de poma amb carmel d'Oporto, galeta de sèsam i gelat. |
Maki & roll de matcha (te verd) amb maduixa, crema de xocolata i sake. |
https://latabernadejuanjo.wordpress.com/
Torrent de les Flors, 53
08024 Barcelona
931 93 02 88
lalatadejuanjo@gmail.com
Molt recomanable, sorprenent, original i amb una bona relació qualitat-quantitat-preu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada