dilluns, 12 de desembre del 2016

Restaurant Veneçolà "Caña de Azúcar"



"Tequeño" farcit de formatge fresc de vaca servit amb chutney rocoto. Rosita de la Vera.

"Vuelve a la vida": Pop marinat amb llima i fruita de la passió servit sobre carpaccio d'alvocat, salsa vermella i brots cruixents. 


"Pabellón criollo": Platan "macho" fregit i farcit de bou filetejat sobre puré de mongetes negres, formatge cremós Criollo, i salsa de chili groc picant. 

Ceviche de corvall sobre salsa de pebrot "jalapeño" servit sobre quinoa negra, salsa de pinya i blat de moro fresc.

Patacón: Pernil dolç marinat en Guaiaba sobre platan macho fregit i cruixent, formatge Llanero gratinat, alvocat, salsa agredolça i "pico de gallito" caribeny.

"Tres leches" amb nabius i grosella.
Les fotografies mostrades corresponen al menú degustació curt, de 35 €.
Tracte agradable. Velocitat del servei, correcta. Plats molt gustosos i originals, a mig camí entre les receptes tradicionals i la cuina d'autor.

Fan esmorzars, còctels, sucs de fruites tropicals, i els diumenges "brunch". Al seu web es pot veure informació més detallada.

Tenen menús migdia per 14 €.

c/ Muntaner, 69 (Barcelona) Per sota d'Aragó.
Tf. 936.817.557
http://xn--restaurantecaadeazucar-wec.com/