dilluns, 2 de febrer del 2009

Restaurant Fonda Xesc

Inaugurem l'apartat de restaurants que recomanem amb un dels nostres favorits:

FONDA XESC - Restaurant / Allotjament
Plaça Roser, 1
17531 Gombrèn (Ripollès)
Mapa
tel. (0034) 972.730.404
e-mail: info@fondaxesc.com
fondaxesc.com

Porta molts anys funcionant. La seva cuina, molt elaborada, es caracteritza per emprar productes autòctons de temporada com bolets, tòfona, caça, formatges, etc...

Tenen ofertes especials gastronòmiques de caps de setmana.

Hi hem anat varies vegades i sempre hi hem sortit molt contents. El darrer cop va ser el 31 de gener i 1 de febrer de 2009. Com a exemple, el menú degustació, de 44 €, servit a taula completa, és el següent:

Pa de 3 tipus (fastuc, ceba i blanc) elaborat pel propi restaurant.

Aperitius:
- Bunyols de carbassa i anís
- Galetes de ceps
- Sopa de carbassa amb gelat de saüc

Plats:
- Tartar de tonyina, poma i alvocat covert d'ous d'arengada
- Carxofes amb cansalada, ceba i tòfona
- Vieires (o Llobarro) amb parmentier de tòfona i esparrecs verds
- Tarrina de llebre amb naps, foie i melmelada d'albercoc

Postres:
- Sopa de mandarina, gelat de toffe, plàtan caramelitzat i sorbet de litxis
- Ganache de xocolata amb llet, gelat d'eucalipus, cremós de regalèsia i crocant de cacao

Vi: Emilio Moro (Ribera del Duero) 2005