|
Aperitiu: Olivada i salsa xató (Per untar amb pa de pagès) Mira aprox. dels bols: 3 cm |
|
Arròs amb butifarretes i bolets |
|
Trinxat de la cerdanya amb sardines. |
|
Xai confitat amb torta i tomàquet d'alfàbrega |
|
Filet de vedella a l'antiga (Mantega de mostassa) |
|
Stilton i melmelada de tomàquet |
|
Torrades per untar el Stilton |
|
Pastís de xocolata |
Cava Celler Vell Brut Nature Reserva.
Preu: 68 €
Adreça: Espanya industrial 22. (Bcn, Barri de Sants)
Telèfon: 93.331.32.75
Horaris: Dm a Ds. de 13 a 16 i 20:30 a 23:30
Facebook.
Van obrir l'octubre de 2013. En un restaurant petit i molt acollidor. Son un cuiner i un maître, que parla molts idiomes. Molt amables i atents. A la carta només hi ha un vi negre, un blanc i un cava (bona selecció), tot i que també disposen de celler privat. Excelent relació qualitat/preu. Per tornar-hi.
Valoració personal: 7,9 sobre 10.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada