dijous, 24 de setembre del 2015

Koy Shunka, 2015-09-23

Menú degustació gastronòmic

Brou dashi de tonyina

Cruixent d'arròs
Seitons amb espàrrecs blancs i pesto

Apicol amb sèsam

Ostra escaldada amb caviar imperial i escuma d'algues



Rías de Koy (Marisc)

Calamarsons al punt amb salsa d'Ume 
Turbot amb bolets japonesos, shitake sec i puré de ceba
Moll amb panotxa i crispetes al curry

Fideus japonesos (Nyumen), secret ibèric i espardenyes.


Llamàntol



Sashimi variat de seitons, calamar, ventresca de tonyina, navalla i llom de tonyina.


Gambes

Vedella de Kobe amb rossinyols sal maldon, pebre blanc i wasabi.


Niguiri sushi de verat


Niguiri sushi de salmó


Niguiri sushi de ventresca de tonyina

Niguiri sushi d'anguila del delta de l'Ebre

Gelat de iogurt grec, granisat de iuzu i panacota amb menta 


Pasta de full, crema i maduixes

Tè verd



Valoració:

Sala: ★★★★★
Servei: ★★★★★
Menjar: ★★★★★
Relació Q.P: ★★★★★