Brou dashi de tonyina |
Cruixent d'arròs |
Seitons amb espàrrecs blancs i pesto |
Apicol amb sèsam |
Ostra escaldada amb caviar imperial i escuma d'algues |
Rías de Koy (Marisc) |
Calamarsons al punt amb salsa d'Ume |
Turbot amb bolets japonesos, shitake sec i puré de ceba |
Moll amb panotxa i crispetes al curry |
Fideus japonesos (Nyumen), secret ibèric i espardenyes. |
Llamàntol |
Sashimi variat de seitons, calamar, ventresca de tonyina, navalla i llom de tonyina. |
Gambes |
Vedella de Kobe amb rossinyols sal maldon, pebre blanc i wasabi. |
Niguiri sushi de verat |
Niguiri sushi de salmó |
Niguiri sushi de ventresca de tonyina |
Niguiri sushi d'anguila del delta de l'Ebre |
Gelat de iogurt grec, granisat de iuzu i panacota amb menta |
Pasta de full, crema i maduixes |
Tè verd |
Valoració:
Sala: ★★★★★
Servei: ★★★★★
Menjar: ★★★★★
Relació Q.P: ★★★★★
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada