dissabte, 21 de novembre del 2015

Restaurant Celerí, Barcelona

Húmus de llenties vermelles, cúrcuma i flors
Pà típic de Sardenya
Pà típic de l'Índia (Naan)
Musclos amb rovellons en escabetx
Couscous de col·liflor amb escalunyes al curry i pinyons garrapinyats
Esbergínies confitades amb crèixems
Patata Macaria amb mongetes tendres i rossinyols
Llom baix de vaca vella gallega amb quinoa i bolets
Pera farcida de gingebre i pastanaga
Tarta Tatin amb plàtan i gelat de vainilla 
Valoracions personals sobre 5:
Sala: 2,8
Servei: 2,5
Menjar: 3,5
Qualitat-preu: 3
Restaurant Celerí
Xef: Xavier Pellicer
http://www.tribuwoki.com/ca/restaurante/celeri/

Passatge Marimón, 5
08021 Barcelona
T. 93 252 95 94

Dl-Ds 13:00-16:00
20:00-00:00
Dm Tancat