Húmus de llenties vermelles, cúrcuma i flors |
Pà típic de Sardenya |
Pà típic de l'Índia (Naan) |
Musclos amb rovellons en escabetx |
Couscous de col·liflor amb escalunyes al curry i pinyons garrapinyats |
Esbergínies confitades amb crèixems |
Patata Macaria amb mongetes tendres i rossinyols |
Llom baix de vaca vella gallega amb quinoa i bolets |
Pera farcida de gingebre i pastanaga |
Tarta Tatin amb plàtan i gelat de vainilla |
Sala: 2,8
Servei: 2,5
Menjar: 3,5
Qualitat-preu: 3
Restaurant Celerí
Xef: Xavier Pellicer
http://www.tribuwoki.com/ca/restaurante/celeri/
Passatge Marimón, 5
08021 Barcelona
T. 93 252 95 94
Dl-Ds 13:00-16:00
20:00-00:00
Dm Tancat
Xef: Xavier Pellicer
http://www.tribuwoki.com/ca/restaurante/celeri/
Passatge Marimón, 5
08021 Barcelona
T. 93 252 95 94
Dl-Ds 13:00-16:00
20:00-00:00
Dm Tancat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada