dissabte, 30 de juliol del 2016

Lata Berna, Barcelona

Amanida de xampinyons, maduixes, formatge idiazábal i espinacs.
Ensaladilla rusa amb ventresca de tonyina i núvol de parmesà.
Croqueta de formatge de cabra amb pinyons i espinacs.
Croqueta de pernil ibèric d'aglà.
Coca caprese amb mozzarela de búfala, pesto i ruca.
Pà indi Naan amb tomàquet i salmó amb sesam i cibulet.

Tártar de salmó, pipes de carabassa i mango.  

Carpaccio de presa ibèrica amb chimichurry de vermut, idiazábal i meló.

Burrata amb fum de romaní, compota de tomàquets cherry i müesli

Ceviche de vieires amb alvocat i caviar de fruita de la passió.

Mini hamburguesa de vedella, amb foié a la planxa i ou de guatlla.
Patates braves.
Steak tartar picant amb ceba cruixent i escates de vi negre.
Morcilla Wagyu de Burgos amb pebrots del padró.

Carpaccio de pinya amb gelat de coco.

Tatín de poma amb carmel d'Oporto, galeta de sèsam i gelat. 

Maki & roll de matcha (te verd) amb maduixa, crema de xocolata i sake. 

https://latabernadejuanjo.wordpress.com/

Torrent de les Flors, 53
08024 Barcelona
931 93 02 88
lalatadejuanjo@gmail.com

Molt recomanable, sorprenent, original i amb una bona relació qualitat-quantitat-preu.