- 200 gr. Xocolata de cobertura
- 130 gr. de sucre
- 120 gr. de mantega
- 45 gr. de farina
- 15 gr. de cacau en pols
- una cullerada sopera de llet (o nata líquida)
- 4 ous petits (Mida M)
Material necessari
- 6 motllos. Recomano argolles d'acer inoxidable i una safata metàl•lica on posar-los per a congelar
- Colador de malla.
- Bol per barrejar la massa.
- Espàtula de goma.
- Pot per desfer la xocolata i la mantega.
- Paper de forn.
PREPARACIÓ (Fase 1)
- Tallar el paper de forn a tires i posar-lo a les parets dels motllos (Serveix per que no s'enganxin els coulants al servir-los).
- Desfer la xocolata junt amb la mantega en un pot, a foc lent, remenant i vigilant que no es sobreescalfi.
- Treure el pot del fogó perquè es refredi una mica.
- En un bol posar els ous (rovell i clara) i el sucre, i remenar.
- Afegir-hi la mescla de xocolata i mantega, i seguir remenant.
- Barrejar la farina amb el cacau en pols i posar-ho al bol (Millor a través d'un colador de malla per a evitar grumolls).
- Remenar-ho tot mentre s'hi afegeix la llet (o nata líquida). Recomano afegir-hi un tap de cointreau i un pessic de sal Maldon.
- Omplir els motllos i posar congelar.
PREPARACIÓ (Fase 2)
- Pre-escalfar el forn fins a 220 ºC.
- Agafar els motllos del congelador i posar-los directament al forn durant 13 minuts. (Pot variar segons el forn i els motllos).
- Treure els motllos del forn, treure els coulants i deixar-los refredar fins que quedin tebis a l'hora de menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada