- 1 motlle rodó de 22 de radi per 3 d'alçada
- 1 albergínia grossa
- 250gr de xampinyons
- 10 tomàquets secs
- 250 gr de tofu
- 150 ml de llet de soja
- 50ml d'oli d'oliva
- Porció de pasta brisa
- Sal i pebre
- oli d'oliva o girasol per a fregir l'albergínia
Preparació:
- Tallar l'albergínia a daus sense pelar i fregir-la fins que estigui daurada.
- Tallar els xampis fins i saltejar-los a una paella sense oli.
- Folrar el motlle amb pasta brisa i punxar la base amb una forquilla perquè no faci bombolles. Posar-la al forn pre-escalfat a 180 ºC (Mirar indicacions del fabricant de la pasta brisa).
- Tallar tomàquets secs en 4 quarts.
- Triturar el tofu afengint-hi let de soja i oli fins que quedi una massa fina. Salpebrar-ho.
- Un cop cuita la massa afegir-hi l'albergínia, els xampis i els tomàquets i abocar-hi la massa fina fins que tapi els altres ingredients.
- Fornejar a 160ºC fins que la superfície quedi daurada.
2 comentaris:
Iuipi, iuipi!
Enhorabona per ingaurar aquest blog que segur farà honors al seu nom. Aquesta quiche la portareu als "Dijous a la fresca", oi?. És deliciosa i animo als blogaires de fer-la, de veritat, és bona, bona, bona!!
Si, la veritat es que és més bona del que podria semblar.
Publica un comentari a l'entrada