diumenge, 20 d’agost del 2017

Pastrami Bar i Cocteleria Paradiso.

Bagel de "pulled-pork"

Patates fregides, pa de pagès i mantega fumada de la Bretanya francesa.

Entrepà de pastrami

"Barbarian Mule": Ginebra Polugar de mel i espècies, vinagre de pastanaga, llimona, suc de poma, cervesa de gingebre i licor en crema de Cassis.

"Modena Royal": Pisco El Gobernador, puré d'albercoc, vinagre balsàmic, xarop d'ametlla, cava, remolatxa en pols, xip de parmesà i physalis

"Tea away": Ginebra seca London Nº 3, bergamota, xarop de te Earl Grey, bitter a la camamilla servit en un got "per endur". 
Lloc imprescindible pel menjar, proveït per Rooftop Smokehouse, i els seus cóctels servits amb destresa.

https://www.timeout.cat/barcelona/ca/bars-i-pubs/pastrami-bar-el-paradiso#tab_panel_2
https://www.facebook.com/ParadisoCocktailsBar/