diumenge, 6 d’agost del 2017

Sopar al Rooftop Smokehouse (22 de Juliol de 2017)

Mantega fumada i pa de pagès del forn Serra (Poble Sec)

Paté de fetge de pollastre i cogombres envinagrats.

Amanida d'envinagrats i fermentats variats

Salmó salvatge de Galícia, espàrrecs i ou "poché".

Pop fumat sobre llit de llenties pardines.

Porc cuit a baixa temperatura durant hores i xucrut sobre formatge Shorop Shire (Pronunciat "Shrop shiær"

Ruibarb amb crema catalana i galeta.
Els nostres amics de Rooftop Smokehouse (http://www.rooftopsmokehouse.com/) segueixen sorprenent-nos amb els sopars privats que organitzen de tant en tant (Es pot reservar plaça via web o trucant-hi). Sempre utilitzen els millors productes i la seva preparació i cuinat, buscant l'excel·lència en tots els aspectes amb la seva experiènci i l'ajud de bons col·laboradors.

Sempre és un plaer gaudir d'aquests apats al seu espai, on a més a més hi tenen la cuina-obrador central i on també s'hi pot comprar els seus productes elaborats com envinagrats, fermentats, mostasses, mantegues, carns i peixos fumats, etc...