dimarts, 25 de novembre del 2008

Magdalenes

Per 12 magdalenes grosses:
  • 1 iogurt natural o gust llimona (a triar)
  • 3 mides de iogurt de farina
  • 1,5 mides de iogurt de sucre
  • 1 sobre de Royal
  • 0,5 mida de iogurt d'oli d'oliva
  • 2 ous mitjans

Per donar gust (triar):
  • 1 pell de llimona ratllada
  • 1/2 cullera sopera de canyella
  • 1/4 cullera sopea de cardamom
  • 1 mida de iogurt de panses remullades amb aigua calenta o licor / ó Orellanes tallades petites ó 2 culleres soperes de melmelada (qualsevol, a gust)

Procés:

Escalfar el forn a 160ºC. Untar el motllo amb mantega fosa. Si s'utilitzen paper
de madalena no cal. Barrejar la farina, el Royal, el iogurt, el sucre, l'oli i els ous fins a fer una pasta fina. Afegir els sabors (pell de llimona, panses....)

Omplir els motllos fins a 3/4 parts. Posar una mica de sucre per damunt (fa crosta).

Posar a coure a 160-170 durant 20-25min. El punt final es mira posant un escuradents dins la masa i treient-lo net.