dimarts, 18 de novembre del 2008

Quiche de tofu

Ingredients:
  • 1 motlle rodó de 22 de radi per 3 d'alçada
  • 1 albergínia grossa
  • 250gr de xampinyons
  • 10 tomàquets secs
  • 250 gr de tofu
  • 150 ml de llet de soja
  • 50ml d'oli d'oliva
  • Porció de pasta brisa
  • Sal i pebre
  • oli d'oliva o girasol per a fregir l'albergínia

Preparació:
  • Tallar l'albergínia a daus sense pelar i fregir-la fins que estigui daurada.
  • Tallar els xampis fins i saltejar-los a una paella sense oli.
  • Folrar el motlle amb pasta brisa i punxar la base amb una forquilla perquè no faci bombolles. Posar-la al forn pre-escalfat a 180 ºC (Mirar indicacions del fabricant de la pasta brisa).
  • Tallar tomàquets secs en 4 quarts.
  • Triturar el tofu afengint-hi let de soja i oli fins que quedi una massa fina. Salpebrar-ho.
  • Un cop cuita la massa afegir-hi l'albergínia, els xampis i els tomàquets i abocar-hi la massa fina fins que tapi els altres ingredients.
  • Fornejar a 160ºC fins que la superfície quedi daurada.

2 comentaris:

Antonia Rosselló ha dit...

Iuipi, iuipi!
Enhorabona per ingaurar aquest blog que segur farà honors al seu nom. Aquesta quiche la portareu als "Dijous a la fresca", oi?. És deliciosa i animo als blogaires de fer-la, de veritat, és bona, bona, bona!!

Bernie ha dit...

Si, la veritat es que és més bona del que podria semblar.